Google, Fiber İnternet Bombası

Google, Fiber İnternet Bombası2
Google yeni çılgınlığını google fiber internet olarak geçtiğimiz yıllarda duyurmuştu, peki nedir bu google fiber internet ? Ortalama internet hızına göre 100 kat daha hızlı.
Google, Fiber İnternet Bombası
Google fiber internet hizmeti Amerika Birleşik Devletleri Kansas City’de ilk olarak hizmete sunulacağını açıkladı, tabi bu kullanımın artı yönleri yükleme süresi ve buffering tarihe karışmasıdır. İnternet’te sörf yapmak daha hızlı ve daha verimli olması kullanıcılar tarafından yoğun talep olacağını akıllara getirmiyor değil, hemde kısa bir sürede yükleme ve indirme hizmetinden maksimum güçte kullanıcılar yararlanabilecek bu sayede hem zamandan hemde enerjiden tasarruf edilebilecek.
Google, Fiber İnternet Bombası4
Peki bu Google fiber internet’in fiyatı nedir ? vergiler hariç aylık fiyatı 70$ olarak duyuruldu Amerika birleşik devletleri bu uygulamayı desteklemekte fakat belirtilen hızı kullanıcılar maksimum güce ulaşabilecek mi orası muamma fakat kendi kişisel fikrim olarak Google bu işe el attıysa güvenim tam diyebilirim. Genede insanın aklında soru işareti kalabiliyor bende bir sıkı internet kullanıcısı olarak düşünmüyor değilim, nedeni malum ülkemizde kullandığımız internet hizmetinden çoğumuzun ağzı yanmıştır. İnternet şirketleri’nin çoğalması tarafındayım hem kullanıcıya sunulan hizmet daha tatmin edici bir hal alacaktır hemde rekabet olacağından dolayı daha ucuz internet hizmeti kullanıcılara sunulacaktır diye düşünüyorum, fakat bunda bile kafamda soru işareti kalabiliyor nedeni belirtilen aylık internet fiyat tarifesi sabit kalabilecek mi artı altından farklı sürprizler çıkacak mı zamanla göreceğiz ve şuan için bile görmekteyiz, umudumuz Google fiber internet diyerek, ülkemize gelmesi uzun yıllar alacağını tahmin edebiliyoruz. Tabi fiyatların’da düşmesi zaman alacaktır.
Google, Fiber İnternet Bombası3

Google Fiber İnternet Sitesi

0 yorum:

Yorum Gönder